Navigatie inbouwen Hoorn

De technologie is tegenwoordig meer en meer om ons heen aanwezig in het dagelijkse leven. Van de smartphones in onze broekzak tot de televisie- en computerschermen in onze woningen. Zo ook in de auto. Navigatie inbouwen gebeurt daarom met de dag vaker. Mensen vinden het simpelweg fijn om de beschikking te hebben over navigatie. En dan wel op de meest moderne vorm die er is. Geen losse TomTom of smartphone meer, maar een volledige inbouw navigatie in de auto.

Wat houdt navigatie inbouwen precies in?

Inbouwnavigatie is een vorm van navigatie die in de auto zelf ingebouwd wordt. Het wordt dus een onderdeel van de auto zelf. In plaats van dat het als los apparaat aan het raam wordt geplakt of dat je een smartphone in een speciale houder klikt. Met inbouw navigatie heb je voortaan altijd en overal beschikking over de juiste navigatie. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat of op een doorsnee dag waarop je naar een nieuwe locatie vertrekt. Bij een gespecialiseerde garage als Automeister in Hoorn krijgen we steeds vaker de vraag om inbouw navigatie te plaatsen. Auto-eigenaren raken steeds meer doordrongen van de specifieke voordelen die deze vorm van navigatie heeft.

Wat zijn de voordelen van navigatie inbouwen?

Navigatie inbouwen doe je natuurlijk niet zomaar. Het moet wel op de een of andere manier een voordeel opleveren. Het is dan ook onze ervaring dat mensen vooral erg enthousiast worden wanneer ze voor het eerst écht kennismaken met de vele voordelen van inbouwnavigatie. Navigatie inbouwen in Hoorn bij Automeister leidt bijvoorbeeld tot de volgende punten die als voordeel worden beschouwd:
  • Batterij raakt nooit op: Doordat de navigatie in de auto zelf wordt ingebouwd, is er geen batterij meer voor nodig. We hebben allemaal weleens een situatie meegemaakt waarin de TomTom of de smartphone dreigde op te raken. Hierdoor moet je ineens heel moeilijk gaan doen om de navigatie aan te houden. Daar komt met inbouwnavigatie voorgoed een einde aan. Verbonden aan de auto heeft deze navigatie altijd de beschikking over genoeg elektriciteit. De kans dat je dan ineens je landkaart erbij moet pakken, verdwijnt daarmee volledig.
  • Geen kans om het te vergeten: Een tweede voordeel is het feit dat je de navigatie niet meer kan vergeten. Het komt vaak genoeg voor dat je vergeet om de navigatie in de auto te leggen. Hierdoor ben je al lang en breed onderweg en kom je er ineens achter dat je moet omkeren. Een ervaring die we het liefst allemaal voorkomen. Bij een inbouw navigatie kan dit hoe dan ook nooit meer gebeuren. Het apparaat wordt een standaarduitrusting van de auto. Je weet altijd hoe je moet rijden!
  • Geen zichtbelemmering: De traditionele vormen van navigatie vormen eigenlijk altijd een belemmering van het zicht. Of het nu om een smartphonehouder gaat of om bijvoorbeeld een TomTom. Deze moet je door middel van een zuignap op de voorruit hangen. Hierdoor blokkeren ze altijd een klein stukje van het zicht dat je hebt achter het stuur. In normale omstandigheden is dit misschien geen probleem, maar dat verandert wanneer het bijvoorbeeld mistig is of hard regent. En we weten allemaal dat beide situaties in Nederland nog weleens voor willen komen.
  • Sterke geluidskwaliteit: Het laatste grote voordeel van navigatie inbouwen is dat je te maken krijgt met sterke geluidskwaliteit. Dit systeem maakt namelijk gebruik van de ingebouwde speakers in de auto. Deze zijn vaak een stuk krachtiger en helderder dan de speaker van je smartphone of van een TomTom. Uiteindelijk leidt dit tot meer duidelijkheid tijdens het rijden. Het is daardoor vaak niet eens nodig om op het schermpje zelf te kijken. Aan de hand van het geluid weet je al precies wat je moet doen.
 

Navigatie inbouwen bij Automeister

Moet je vaak de weg op richting plekken waar je nog niet helemaal bekend mee bent? Bijvoorbeeld voor je werk of omdat je veel van uitjes en vakanties houdt? Dan gaat er niets boven de inbouwnavigatie van Automeister. We helpen je graag zo snel mogelijk op weg met het plaatsen van deze navigatie. Binnen de kortste keren maak je dan gebruik van de vele eerdergenoemde voordelen. Er is dan geen bestemming meer die je niet weet te bereiken. En dat alles zonder dat je je ooit nog zorgen hoeft te maken over de weg ernaar toe. De techniek van tegenwoordig is zo veelzijdig dat je heel makkelijk de juiste route kiest. In een auto mag inbouwnavigatie vandaag de dag dan ook eigenlijk niet meer ontbreken. Bij Automeister hebben we inmiddels al een groot aantal inbouwnavigatiesystemen mogen plaatsen. Keer op keer zorgt dit voor tevreden gezichten bij onze klanten. En dat is uiteindelijk waar we het voor doen. Stel het plaatsen van navigatie niet langer uit en kom binnenkort een keer langs bij onze garage in Hoorn!