WEES OP TIJD

Wat kost een APK keuring?

De vraag naar de APK keuring kosten is een zeer populaire. En dat is niet vreemd ook. Iedereen wil natuurlijk graag weten hoeveel het kost om de Algemene Periode Keuring uit te laten voeren.

De precieze kosten willen per garage nog weleens flink verschillen. Dit omdat de ene garage bijvoorbeeld korting geeft wanneer een APK keuring met een grote beurt wordt gecombineerd. Daarnaast verschillen de APK keuring kosten van zichzelf altijd al. Daar komt nog bij dat de kosten van een APK keuring er ook vanaf hangen of je een dieselauto of een benzineauto hebt. Beide type auto’s zitten namelijk anders in elkaar en vergen een verschillende APK keuring.

Overweeg tevens dus altijd om een APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Er is een goede kans dat dit verschil gaat uitmaken qua prijs. Uiteindelijk moet je toch om de zoveel tijd ook voor een onderhoudsbeurt naar de garage. Hier worden namelijk weer andere dingen gecontroleerd dan bij een APK keuring het geval is.

APK keuring kosten Automeister

Zoals gezegd verschillen de APK keuring kosten dus per garage. Bij Automeister stellen we alles in werking om de kosten zoveel mogelijk te drukken. Wij staan daarom ook bekend als een van de goedkoopste garages in de buurt.

Tegelijkertijd betekent dit niet dat we besparen op kwaliteit. Integendeel zelfs. Onze automonteurs zijn stuk voor stuk op hoog niveau opgeleid. Ze hebben daarbij ondertussen een ruime ervaring opgebouwd in het vak. Hierdoor zijn ze perfect in staat om je met alles wat met auto’s te maken heeft, verder te helpen. Van APK keuringen tot aan onderhoudsbeurten. Alles is bij Automeister mogelijk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden in combinatie met een onderhoudsbeurt of de kosten van een losse APK keuring, kan je contact opnemen. We zorgen ervoor dat we je zo snel mogelijk te woord staan. Het laatste wat we namelijk willen, is dat je te laat bent met je APK keuring. We gaan je natuurlijk niet opzadelen met de boete die daarbij komt kijken. Wacht dus niet langer en laat ons direct weten dat je een APK keuring wilt inplannen.