Auto ophaalservice

Ben je op zoek naar een moeiteloze oplossing voor het vervoeren van je voertuig? Ook hierbij kan Automeister je helpen! Met onze auto-ambulance brengen wij je voertuig met gemak van plek a naar plek b.

Wat is een auto-ambulance?

Een auto-ambulance is een voertuig dat wordt gebruikt voor het veilig en efficiënt vervoeren van auto’s. De ambulance heeft de mogelijkheid om voertuigen zonder eigen aandrijving, zoals defecte of niet-rijdende auto’s te laden, te vervoeren en te lossen.

Kenmerken

  • Laadplatform: de ambulance beschikt over een stevig laadplatform, wat gekanteld en verlaagd kan worden. Hierdoor wordt het mogelijk om de auto eenvoudig op de ambulance te krijgen.

  • Beveiliging: de ambulance is voorzien van verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals sjorbanden en wielblokken. Dit zorgt ervoor dat het voertuig veilig en stabiel blijft staan tijdens het vervoeren.

  • Flexibel: auto-ambulances zijn zo ontworpen dat ze verschillende soorten auto’s kunnen vervoeren, van personenauto’s tot lichte bedrijfsvoertuigen.

Wanneer maak je gebruik van een auto-ambulance?

  • Defecte voertuigen: als auto’s niet meer kunnen rijden door gevolg van een mechanische probleem of bijvoorbeeld een auto-ongeluk.

  • Autotransportbedrijven: zij maken vaak gebruik van ambulances om hun voertuigen veilig en efficiënt van locatie naar locatie te brengen.

  • Verhuizing: bij een verhuizing kan een auto-ambulance van pas komen, bijvoorbeeld bij het vervoeren van extra voertuigen naar de nieuwe locatie.

Waarom kiezen voor onze auto-ambulance service?

Onze professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze ervaring van het ophalen en afleveren van jouw voertuig. Wij begrijpen dat jouw voertuig je dierbaar is en zullen dan ook zorgen dat deze veilig en op tijd op de gewenste locatie terecht komt. Of het nu gaat om een lokale verplaatsing of lange afstandstransport, wij passen ons aan op jouw behoefte.

Tarieven

Geniet van ons betaalbare tarieven die beginnen bij €100 voor transporten binnen de regio Noord-Holland. Voor bestemmingen buiten deze regio hanteren wij tarieven vanaf €200.

24/7 Service

Problemen met je auto op een onverwachts moment? Onze chauffeurs staan voor je klaar, ongeacht welk tijdstip!

Ik heb hulp nodig!

Heb je hulp nodig om je voertuig van locatie naar locatie te krijgen? Automeister komt je graag helpen!

Om gebruik te maken van onze auto-ambulance service kun je contact met ons opnemen via WhatsApp: 0683589760. Hierop kun je jouw transport behoeftes doorgeven en eventueel jouw locatie met ons delen, voor een extra snelle service! Het is ook mogelijk om dit nummer telefonisch te contacteren.

Voor gedetailleerde prijsinformatie, aanvullende opties of vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen op hetzelfde nummer via WhatsApp of telefonisch 0683589760. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze auto-ambulance service. Jouw auto is bij ons in goede handen!