WEES OP TIJD

APK Verlopen?

Vergeet nooit meer uw APK. Vul hieronder uw gegevens in en krijg een e-mail reminder om een afspraak te maken.

APK verlopen? Of dreigt je APK te verlopen? Dan is dit het moment om direct actie te ondernemen. Bij een verlopen APK loop je namelijk het risico dat je een extra boete moet betalen. Om het betalen van een boete voor het verlopen van je APK kun je sowieso niet omheen. Maar wat veel mensen niet weten, is dat je ook een boete moet betalen op het moment dat je op de weg wordt aangehouden. Deze komt nog bovenop de eerdere boete.

Al met al kan een verlopen APK dan voor een hoop kosten zorgen. Kosten die je makkelijk kan voorkomen door op tijd voor een APK keuring naar de garage te gaan. Je kunt waarschijnlijk genoeg dingen bedenken waar je dit bedrag liever aan besteedt.

Wat te doen bij verlopen APK?

Bij een verlopen APK is het stap één om een afspraak in te plannen bij de garage. Bij Automeister staat er altijd een groot team aan bekwame automonteurs voor je klaar om je verder te helpen. Binnen de kortste keren zorgen we ervoor dat je auto weer aan alle APK eisen voldoet. Op het moment dat we iets tegenkomen dat gerepareerd dient te worden, geven we dit ook direct aan je aan. Zo weet je vooraf wat de mogelijke kosten gaan zijn. Je komt nooit voor verassingen te staan.

Daarnaast is het raadzaam om altijd in de gaten te houden wanneer je auto weer voor een APK keuring langs moet. De kans is groot dat dit ieder jaar het geval is. Of op z’n minst om het jaar. Hiervoor krijg je altijd een melding van de RDW 6 weken voorafgaand aan de verloopdatum. Probeer op dat moment altijd direct een afspraak in te plannen. Dit minimaliseert de kans dat je het vergeet.

Voor meer informatie over het verlopen van een APK of het inplannen van een afspraak mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk te informeren of verder te helpen. Zo bespaar je jezelf een hoop geld aan onnodige boetes.