Ben je op zoek naar een betrouwbare autogarage in Obdam of  Hoorn? Dan zit je bij Automeister helemaal goed. Je kunt op deze website terecht voor een zeer breed scala aan zaken die met auto’s te maken hebben. Of je nu in Obdam of Hoorn woont of hierbij in de buurt. Je kunt bij ons aankloppen voor hulp.

Al met al bieden we momenteel het volgende aan:

Autoreparaties

Bij een autogarage zijn autoreparaties de meest uitgevoerde werkzaamheid. Is er dus iets mis met je auto? Rijdt deze niet helemaal soepel meer of heeft er een (klein) ongeluk plaatsgevonden? Dan staat Automeister als autogarage in Obdam en Hoorn voor je klaar. Al sinds jaar en dag voeren we allerlei reparaties uit.

Hierbij kun je er zeker van zijn dat kapotte onderdelen op de best mogelijke manier worden vervangen. We hechten er veel waarde aan dat je ook echt vooruit wordt geholpen. We willen niet dat je binnen een aantal maanden alweer op de stoep staat omdat we ons werk niet optimaal hebben gedaan. Vanuit deze gedachte gaan we dag in dag uit aan de slag.

Het resultaat is dan een 100% betrouwbare auto waarmee je je weer helemaal veilig op de weg kunt verplaatsen. Bovendien ziet de auto er weer zo goed als nieuw uit.

Verkoop occasions

Daarnaast bieden we als autobedrijf in Obdam en Hoorn ook tweedehandsauto’s aan onze bezoekers. Wanneer je niet het budget hebt om een nieuwe auto te kopen, zijn er meer dan genoeg tweedehands alternatieven. Deze occasions worden bij Automeister altijd grondig gecontroleerd op gebreken. Waar nodig worden deze gerepareerd.

Dit betekent dat je er vanuit kunt gaan dat elke tweedehands auto die we aanbieden ook aan je persoonlijke verwachtingen zal voldoen. En aangezien het om occasions gaat, is er op elk moment een ruim aanbod van zeer verschillende opties. Zo kun je volledig aan de hand van je eigen voorkeuren een auto kiezen.

En dat allemaal voor een significant lagere prijs dan wanneer je voor een nieuwe auto bij de dealer zou kiezen.

APK

De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is voor iedere auto een verplichting binnen Europa. En dus moet je er om de zoveel tijd rekening mee houden dat je de APK niet vergeet uit te laten voeren.

Als ervaren autogarage in Obdam en Hoorn kijken we bij Automeister tijdens de APK onder andere naar:

  • Verkeersveiligheid: Is de auto nog veilig? Werken bijvoorbeeld de remmen, verlichting en wielophanging nog naar behoren? Verkeersveiligheid is een zeer belangrijk element van een APK. Want wanneer de remmen of de schokdempers het ineens zouden begeven, dan ontstaan er zeer onveilige situaties op de weg. Om maar een voorbeeld te noemen.
  • Uitstoot: Met het oog op milieuvriendelijkheid wordt er ook gekeken naar de uitstoot die jouw auto heeft. Valt deze binnen de aangegeven richtlijnen? Of is de auto intussen te vervuilend om zo nog de weg op te sturen?
  • Registratiegegevens: Als laatste onderdeel kijken we ook naar de registratie van je auto. Hoe staat het bijvoorbeeld met de kilometerstand? En zijn het voertuigbewijs en het identificatienummer aanwezig? Wanneer dit soort zaken allemaal op orde zijn, kom je qua registratie in ieder geval goed de APK door.

Woon of werk je dus in de omgeving Obdam of Hoorn en omstreken en heb je een autobedrijf nodig dat jouw APK op een vakkundige wijze uitvoert? Kom dan gerust langs bij Automeister.

Onderhoud

Wat zeker niet mag achterblijven wanneer het auto’s betreft, is onderhoud. Dankzij grondig en tijdig onderhoud voorkom je dat je auto allerlei gebreken gaat vertonen. Dit wordt ook wel preventief onderhoud genoemd. Onze autogarage in Obdam en Hoorn voert dagelijks onderhoud uit aan een grote hoeveelheid verschillende auto’s.

Veel mensen vergissen zich vaak in onderhoud. Ze gaan pas naar de autogarage wanneer er ook daadwerkelijk iets mis is met de auto. Echter is het probleem van deze gedachtegang dat het vaak veel meer geld kost om zo’n probleem te verhelpen dan om tijdig onderhoud uit te laten voeren. Preventief onderhoud had je daarmee een hoop geld kunnen schelen.

En dus is het belangrijk dat je auto altijd in een goede staat is. Dit hoeft uiteraard niet altijd op en top nieuw te zijn, maar er is een bepaalde grens waar veel mensen voor kiezen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Huurkoop auto’s met BKR registratie

Verder biedt Automeister in de omgeving Obdam en Hoorn ook leaseauto’s met BKR registratie aan. We hebben een sterk aanbod van huurkoop auto’s, die je voor een bepaalde periode kunt gebruiken. Huurkoop auto’s zijn bij een grote groep mensen nog altijd erg populair. Het kan dus zeker geen kwaad om een keer een kijkje te nemen wanneer je naar een huurkoop auto op zoek bent.

Bij deze huurauto’s is er sprake van een BKR registratie. Net als bij alle andere leningen met een waarde van €250 of hoger wordt dit bij de Stichting BKR geregistreerd. Je betaalt een deel van het totaalbedrag aan en de rest volgt dan in termijnen. Je bent dus wel gewoon eigenaar van de huurkoop auto.

Kun je momenteel dus wel een huurkoop auto gebruiken? En wil je er graag eentje van een goede, betrouwbare kwaliteit uitzoeken? Kom dan een keer langs bij Automeister in Obdam of Hoorn. We nemen graag de opties met je door, zodat je uiteindelijk 100% tevreden naar huis gaat.

Hét autobedrijf in Obdam en Hoorn

Mensen kiezen er niet voor niets keer op keer voor om voor Automeister te kiezen. Als hét autobedrijf in Obdam en Hoorn hebben we intussen al een enorm grote hoeveelheid mensen verder weten te helpen. Van het repareren van zwaar beschadigde auto’s tot aan het periodiek uitvoeren van een APK.

Het fijne van in zee gaan met een ervaren bedrijf is dat ze precies weten wat ze moeten doen. We hebben alle situaties intussen al zo vaak voorbij zien komen, dat bijna niks meer als een verrassing komt. Met welk probleem je dus ook zit, de kans is groot dat we het al veel vaker hebben verholpen.

Moet je auto dus hoognodig gerepareerd worden, ben je op zoek naar een tweedehands auto of heb je een APK, onderhoud of een huurkoop auto nodig? Onderneem dan direct actie en neem contact met ons op of kom direct langs!

Zoals gezegd staan we altijd voor je klaar. We ontvangen je met open armen en helpen je graag verder.